Algemene voorwaarden

Levering
Omdat elk boek door mij wordt gesigneerd en persoonlijk verstuurd is de verwachte levertijd maximaal 10 dagen. Door onvoorziene omstandigheden kan de levertijd wat langer worden.

Retour
Het is niet mogelijk om een geleverd boek te retourneren. Je mag uiteraard verwachten dat het bestelde boek je in goede staat bereikt. Mocht dit niet het geval zijn, laat me dat dan binnen 5 dagen na ontvangst weten. Na de periode van 5 dagen ga ik ervan uit dat je het boek in goede staat hebt ontvangen en vervalt het recht op een nieuw exemplaar.

Privacy
Met de gegevens van de klanten zal ik altijd betrouwbaar omgaan. Niets zal door mij aan anderen worden verstrekt voor reclamedoeleinden of voor enig ander doel.

Contact
Als je mij een e-mail stuurt, zal ik er alles aan doen hierop binnen 48 uren te reageren.

Uitverkocht
Als alle boeken zijn verkocht, wordt door mij bepaald of er een herdruk komt. Ik zal dit direct op de website vermelden. Als er geen herdruk komt, zijn de boeken niet meer te bestellen. Mocht door jou een bestelling zijn gedaan, nadat alle boeken zijn verkocht, dan zal het bedrag van de bestelling zo snel mogelijk worden terugbetaald.